Turism Dentar

Denth Tourism (Turism Dentar) se adreseaza pacientilor nostri din strainatate. Acestia pot beneficia de toate tipurile de tratamente stomatologice – chirugie, ortodontie, endodontie, protetica, stomatologie generala,  de radiologie si laborator de tehnica dentara, toate in aceeasi cladire, fara a fi nevoiti sa se deplaseze dintr-un loc in altul. Astfel, un city-break in orasul Cluj-Napoca poate sa va redea zambetul si sanatatea orala. Cazarea si transportul de la si catre aeroport vor fi asigurate de catre echipa Denth, pentru ca totul sa decurga cat mai usor si benefic pentru dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti etapele de mai jos, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 • 1

  Radiografie si formular de contact


  Ce trebuie sa faci tu

  Va rugam sa ne trimiteti o copie a unei radiografii panoramice recente (OPT - ortopantomograma) si sa completati formularul de contact de mai jos.

 • Ce facem noi

  Dupa ce acestea vor fi analizate, vom realiza un plan de tratament estimativ pentru cazul dumneavoastra. Situatia exacta a starii dumneavoastra de sanatate orala va fi obtinuta abia dupa un consult direct, de aceea, pot interveni modificari in planul de tratament, care pot scade sau creste usor costul estimativ al tratamentului dumneavoastra.

 • 2

  Confirmarea planului de tratament


  Dumneavoastra analizati planul de tratament propus de noi si costul acestuia, iar pentru orice nelamurire sau intrebare va rugam sa ne scrieti sau sa sunati la unul din numerele de contact.

 • Dupa ce ne veti transmite decizia dumneavostra, vom stabili impreuna perioada in care doriti sa veniti in Cluj-Napoca pentru tratamente. Persoana responsabila de turismul dentar va stabili impreuna cu dumneavoastra toate detaliile legate de cazare si transport si va va sta la dispozitie pentru orice intrebare legata de deplasare.

 • 3

  Sosirea la Cluj-Napoca


  La aeroport veti fi intampinat de unul din membri echipei noastre, si veti fi condus catre hotelul sau pensiunea la care veti fi cazat. Vi se va pune la dispozitie un telefon pentru a comunica mai usor in tara, si de asemenea, veti primi toate detaliile de care aveti nevoie pentru a vizita orasul Cluj-Napoca.

 • 4

  Tratamentul


  Se va realiza consultatia initiala, si pe baza acestei consultatii se va decide daca se vor face modificari sau nu in planul de tratament initial. Consultatia directa este cea care determina situatia exacta a sanatatii orale, iar daca apar modificari minore se va recalcula costul final al tratamantului.

 • Dupa consultatia principala, se stabilesc pasii si sesiunile de tratament. Confortul pacientului este pe primul plan, prin urmare sesiunile de tratament se vor desfasura tinand cont intotdeauna de acest aspect.

 • 5

  Intoarcerea acasa


  Se recomanda un control anual, care se poate face acasa sau in Cluj-Napoca.

 • La final veti primi informatii si sfaturi cu privire la modul de intretinere a unei sanatati orale bune in functie de particularitatile tratamentului efectuat.

Informații generale

Radiografie panoramica

Starea de sănătate generală

Urmați vreun tratament medicamentos în momentul de față?