Noi suntem Denth

Clinica DENTH a luat naștere din dorința de a oferi pacienților noștri toată gama de servicii stomatologice sub același acoperiș.
Dispunem de laborator de tehnică dentară cu o echipă de tehnicieni foarte bine pregătiți și radiologie dentară digitală.
Echipa noastră de medici specialiști este pregatită să trateze orice afecțiune, de la cele simple la cele mai complexe, într-o atmosferă perfectă, fără durere, obținând rezultate estetice.

Echipa

Despre clinică

Cu o suprafață utilă de 500 de m2, clinica noastră beneficiază de o locație perfectă, aproape de centrul orașului Cluj-Napoca, într-o zonă comercială în continuă dezvoltare, la 50 metri de unele din cele mai importante stații ale mijloacelor de transport în comun.

În dotarea clinicii am pus accent pe calitate de top și performanță. Unituri dentare Planmeca - gama de vârf în ceea ce privește design-ul și controlul infecției, pompă de aspirație și produse de igienă Durr dental, compresor Kaeser, aparate Ivoclar Vivadent  sunt doar câteva nume care reflectă calitatea noastră la nivel de țară și mondial.

Perfecționarea actului medical este posibilă și datorită faptului că avem laboratorul de tehnică dentară în incinta clinicii. Pacienții pot pleca cu zâmbetul pe care l-au visat, după tratamente nedureroase și confortabile.