CE ESTE PROTETICA DENTARĂ?

REFACEREA DINȚILOR PRIN LUCRĂRI FIXE:

fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

În cadrul clinicii noastre avem un laborator dentar, cu tehnicieni foarte bine pregătiți, de aceea vă oferim lucrări personalizate, nu numai remarcabile din punct de vedere estetic, dar și funcțional:

fațete

ceramice sau din compozit

coroane

pe implanturi

coroane și punți din ceramică

pe suport metalic; pe suport de zirconiu;

lucrări ceramice

fără suport metalic

proteze acrilice și elastice

totale și parțiale

proteze

pe implanturi

proteze scheletate

cu sisteme speciale de menținere, sprijin și stabilizare

Atunci când, din diverse motive, din dinte lipsește o porțiune ce nu poate fi refăcută prin obturație (plombă), sau pereții dentari sunt prea subțiri pentru a suporta presiunile masticatorii, e necesară acoperirea dintelui cu o coroană.
De asemenea, când lipsește un dinte sau mai mulți dinți de pe arcadă, edentația se poate trata cu o punte Se îmbracă dinții limitrofi și se înlocuiește spațiul edentat cu o coroană care să refacă fizionomia și funcționalitatea pierdute.


Atunci când pacientul pierde un număr mare de dinți și, din diverse motive aceștia nu pot fi înlocuiți prin lucrări fixe, ca punți sau implanturi, se recurge la lucrări protetice mobile, proteze ce trebuie îndepărtate după fiecare masă pentru igienizare.

CERE O PROGRAMARE

Completează formularul de mai sus și noi te vom contacta în cel mai scurt timp.